مجموعه مهندسی منابع طبیعی - شیلات با کد 1311 در کنکور کارشناسی ارشد در دانشگاه های دولتی روزانه ، شبانه ( نوبت دوم ) ، پردیس خودگردان و غیرانتفاعی دانشجو می پذیرد . این مجموعه شامل رشته های مهندسی تکثیر و پرورش آبزیان ، مهندسی فرآوری محصولات شیلاتی ، مهندسی بوم شناسی آبزیان شیلاتی و مهندسی صید و بهره برداری آبزیان می باشد . ظرفیت رشته مهندسی منابع طبیعی - شیلات در کنکور کارشناسی ارشد 95 – 96 به شرح زیر بوده است :
ظرفیت دانشگاه های پذیرنده کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی - شیلات در کنکور 95 - 96
روزانه
نوبت دوم ( شبانه )
پیام نور
غیرانتفاعی
پردیس خودگردان
262 نفر
82 نفر
60 نفر
44 نفر
در این مقاله قصد داریم در مرحله اول راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی - شیلات که شامل معرفی کد ضریب ها ، معرفی دوره ها و نحوه انتخاب رشته است را توضیح دهیم و در ادامه لیست دانشگاه های ارائه دهنده مقطع کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی - شیلات به همراه ظرفیت هر کدام را که از دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد استخراج شده است ارائه داده ایم .
” در کنکور 95 مجموع ظرفیت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی - شیلات 448 نفر بوده است “
راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی - شیلات
انتخاب رشته کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی - شیلات شامل 100 انتخاب برای هر داوطلب است . در سال گذشته مجموع ظرفیت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی - شیلات 4488 نفر بوده است که این رقم بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد است . داوطلبان باید با توجه به آنچه که در نتایج کارشناسی ارشد 96 اعلام خواهد شد وضعیت مجاز به انتخاب رشته خود را مشاهده کنند . هر داوطلب با توجه به رتبه ای که در کنکور ارشد 96 کسب کرده یا هم در دوره روزانه و هم دوره های غیر روزانه ( شامل دانشگاه های نوبت دوم ( شبانه ) ، پیام نور ، غیرانتفاعی و پردیس های خودگردان ) مجاز به انتخاب رشته می شود یا فقط در دوره های غیر روزانه . اعلام علاقه مندی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی - شیلات می تواند در زمان ثبت نام کنکور ارشد 96 یا زمان انتخاب رشته ارشد 96 با خرید کارت اعتباری انجام شود . توصیه می کنیم ترتیب این 100 انتخاب را فقط براساس علاقه ، دوری و نزدیک ، هزینه و کیفیت دانشگاه ها مرتب کنید و موضوعاتی مانند شانس قبولی را در چینش انتخاب هایتان دخیل نکنید . لازم به ذکر است تفاوت دوره های روزانه و نوبت دوم ( شبانه ) کلیه دانشگاه ها تنها در شهریه پرداختی دانشجویان است و هیچ تفاوتی از لحاظ اعتبار مدرک ، اساتید و محل برگزاری کلاس ها با یکدیگر ندارند . بین دوره روزانه و پردیس خودگردان هم غیر از موضوع شهریه ، در بعضی دانشگاه ها محل برگزاری کلاس ها و اساتید دانشجویان هم متفاوت است و در بعضی دانشگاه ها تفاوت کمی در اساتید دارند . باتوجه به ادغام کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری و آزاد ، برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی - شیلات 96 که قصد انتخاب رشته در هر دو مجموعه دانشگاه را دارند مطالعه مقالات انتخاب رشته کارشناسی ارشد 96 ، انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 96 ، تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد مهندسی منابع طبیعی - شیلات را توصیه می کنیم . نکته مهم دیگر ارتباط کد ضریب های درج شده در دفترچه انتخاب رشته با کارنامه است . زیرگروه هایی که در نتایج ارشد 96 درج شده است به دلیل تفاوت در ضریب دروس ، با یکدیگر متفاوت هستند . بنابراین برای بررسی وضعیت خود در هر کد ضریب ، باید با گرایش های مربوط به آن کد ضریب آشنایی داشته باشید که در زیر توضیح داده شده است : زیرگروه 1 : رشته های مهندسی تکثیر و پرورش آبزیان ، مهندسی فرآوری محصولات شیلاتی ، مهندسی بوم شناسی آبزیان شیلاتی و مهندسی صید و بهره برداری آبزیان
برای مطالعه متن کامل این مقاله روی لینک مقابل نام لیست و پذیرنده دانشگاه ها کلیک کنید.