ممکن شما نیز در هنگام باز کردن یک سایت یا سرچ کردن موضوعی در فایرفاکس با پیغام server not found مواجه شده باشید. معمولا کاربران در اولین مرحله اتصال اینترنتی خود را بررسی می کنند تا از اتصال آن مطمئن شوند و یا گمان می کنند که ارور server not found در فایرفاکس مربوط به سایت مورد نظر است. اما این پیغام می تواند دلایل دیگری داشته باشد که به بخش تنظیمات مرورگر شما بر می گردد. در ادامه شما را با دلایل بیشتری برای رخ دادن خطای server not found آشنا می کنیم و به حل این اخطار می پردازیم تا علت باز نشدن سایت ها در اینترنت نیز بر طرف شود.
از دلایل بروز مشکل server not found در فایرفاکس می توان به برهم خوردن تنظیمات مرورگر اشاره کرد. ممکن است کاربر ناخواسته باعث تغییراتی در تنظیمات پیش فرض مرورگر شود که این پیغام را هنگام دسترسی به سایت ها دریافت کند. دلیل بعدی برای ارور server not found در فایرفاکس وجود پروکسی ها هستند که با مراجعه به تنظیمات می توانید آن ها را تغییر دهید و با فعال و غیر فعال کردن آن ها مشکل server not found را بر طرف کنید. در ادامه راهکاری برای حل این مشکل را ارائه می دهیم.
حل مشکل server not found در فایرفاکس
روش اول :
1 – در مرورگر فایرفاکس روی نوار بالای صفحه کلیک راست کنید و گزینه Menu Bar را فعال کنید. 2- در تب باز شده روی گزینه Tools کلیک کنید.
3- روی گزینه Options کلیک و وارد بخش Advanced شوید و سپس گزینه Settings را انتخاب کنید. 4- در بخش Settings چند حالت برای پروکسی شما وجود دارد. این حالت ها را مانند تصویر فعال و غیر فعال کنید تا تنظیمات پروکسی به روز شود.
روش دوم :
یکی دیگر از روش ها برای حل مشکل server not found در فایرفاکس تغییر دادن DNS اینترنت می باشد که از دو روش تغییر DNS ویندوز و تغییر DNS مودم می توانید اقدام به این کار کنید. پیش تر در مقاله " مشکل باز نشدن سایت ها " به طور جامع تر در این باره صحبت کردیم. اما در ادامه به طور مختصر باز هم به روش تغییر DNS اینترنت می پردازیم :
1- از بخش Start ویندوز خود وارد بخش Control Panel شوید. ( در صورت باز نشدن منوی Start در ویندوز 10 مقاله " باز نشدن منوی استارت " را دنبال کنید. ) 2- گزینه Network and Sharing Center را انتخاب کنید. 3- در ویندوز 8 گزینه Ethernet و در ویندوز 7 گزینه Local Area Connection و در صورتی که از طریق وایرلس با اینترنت ارتباط دارید گزینه Wireless network connection را انتخاب کنید . 4- در پنجره باز شده Properties را انتخاب کنید.
5- روی Internet Protocol version 4 (TCP/IPV4) کلیک کنید.
6- گزینه Properties را انتخاب و سپس تیک Use the following DNS server addresses را فعال کنید. 7- در پنجره باز شده IP خود را وارد کنید و سایر تنظیمات را مانند کادر قرمز در تصویر زیر تنظیم کنید .
8- در مرحله بعد می بایست کش DNS را پاک کنید. پس وارد منوی استارت شوید و عبارت cmd را سرچ کنید.
9- در پنجره باز شده عبارت ipconfig /flushdns را برای پاک کردن کش DNS وارد کنید.
10- در صورتی که پیغام successfully flushed the DNS Resolver Cache را مشاهده کردید به این معنی است که کش DNS تنظیم و خالی شده است .